voor Tussenpersonen

u bevindt zich op de pagina: Diensten/Consultancy/voor Tussenpersonen

 

voor Tussenpersonen

De financiële markt bevindt zich in een periode van ingrijpende wijzigingen. De steeds strengere wetgeving legt zware eisen op aan tussenpersonen. Het is duidelijk dat de eisen ten aanzien van pensioenadvisering en -bemiddeling zeer zwaar zijn geworden. Het consultatiedocument met de toetstermen van het CDFD voor de Wft Module Pensioenverzekeringen is eind april 2011 aan de politiek aangeboden en inmiddels verweven in het Wft Pensioen examen.

Inmiddels is duidelijk dat intermediairs die pensioenadvisering niet als kernactiviteit beoefenen deze activiteit afgestoten hebben of nog dit jaar gaan afstoten. De verwachting is dat van de 2.700 Wft Leven vergunningen niet meer dan 400 adviesbedrijven de Wft Pensioenvergunning definitief zullen behouden.
Gaat u door met pensioenadvisering dan zult u vóór 1 januari 2014 het examen met goed gevolg afgelegd moeten hebben.

 

Gaat u geen pensioenvergunning aanvragen?

Uw relaties mogen natuurlijk niet de dupe worden van deze nieuwe Wft wetgeving. U wilt dat uw klanten op een passende manier geadviseerd worden. U wilt echter ook dat het úw klant blijft. U wilt uw relaties op alle andere gebieden blijven adviseren en geïnformeerd worden over de pensioenactiviteiten bij uw relatie. Eigenlijk zoekt u een goed gekwalificeerde pensioenpartner die u volledig kunt vertrouwen. Samenwerking met de Synerga Pensioengroep is voor u een uitstekende oplossing!

 

Samenwerken met Synerga Pensioengroep

De consultants van de Synerga Pensioengroep adviseren werkgevers en DGA’s over hun pensioenregeling. Wij hebben hier jarenlang ervaring in. Onze groep heeft als doel werkgevers te voorzien van een passend pensioenadvies. Wij bouwen een vertrouwelijke relatie op met u en uw pensioenrelatie en nemen daar graag de tijd voor. Ook met u willen wij synergie bereiken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een samenwerking met leden van de Synerga Pensioengroep, dan bespreken we graag persoonlijk de mogelijkheden die zowel voor u als voor uw bedrijfsmatige relatie een prima oplossing voor de toekomst bieden.

 

Advies Modules

In het menu boven in het scherm ziet u het actuele aanbod van modules die aangeboden worden door de consultants van Synerga Pensioengroep voor u als tussenpersoon. Mogelijk dat er ook modules in het werkgever menu staan die uw belangstelling hebben.

De modules zijn zo ontwikkeld dat in een zo kort mogelijk tijdsbestek het gehele inventarisatie-, analyse- en adviestraject volbracht wordt. Dit bespaart de werkgever geld en voorkomt dat de focus door adviseur en organisatie verloren gaat.

U leest meer over de inhoud van de modules door op de desbetreffende knoppen te klikken, boven in het menu.

 

Terug naar de vorige pagina