voor DGA’s

u bevindt zich op de pagina: Diensten/Consultancy/voor DGA's

 

voor DGA’s

Als DGA bent u als geen ander in staat uw pensioen naar eigen inzicht vorm te geven. Het kiezen van een voor u geschikte pensioenoplossing is zeer omvattend. Daarom is een maatwerkoplossing geen luxe maar een noodzaak. Wat is geschikt? Eigen beheer, verzekeren of een combinatie? Hoe kijkt u naar de waarde van uw onderneming en beschikt u over onroerend goed? Bent u samenwonend of gehuwd in gemeenschap van goederen of onder huwelijkse voorwaarden, heeft u kinderen? Allemaal omstandigheden die ervoor zorgdragen dat elke situatie persoonlijk is en die per definitie moeten leiden tot een maatwerkoplossing.

 

Eigen Beheer of verzekeren?

Als u als DGA besluit om pensioen op te bouwen, dan kunt u dat doen binnen uw eigen BV, een pensioen BV, bij een pensioenfonds (beperkt) of bij een verzekeraar. Graag zetten wij u de voor- en nadelen voor u overzichtelijke op een rijtje.

 

Samenwerken met Synerga Pensioengroep

U wilt advies bij de specifieke vraag die bij u aandacht behoeft. De dienstverlening van de Synerga Pensioengroep biedt een prima oplossing. Zo kunt u ons inschakelen als deskundige om uw pensioenvraagstuk op te lossen. Uiteraard voldoen wij aan alle eisen die de Wet Financieel Toezicht (Wft) aan ons als pensioenadviseur stelt.

 

Modules

In het menu boven in het scherm ziet u het actuele aanbod van modules die aangeboden worden door de Synerga Pensioengroep. Mogelijk dat er ook modules in het werkgever menu staan die uw belangstelling hebben. De modules zijn zo ontwikkeld dat in een zo kort mogelijk tijdsbestek het gehele advies- of analysetraject volbracht wordt.

 

Samen een vraagstuk aanpakken op een gestructureerde efficiënte wijze, dat is waar de Synerga  Pensioengroep voor staat.

 

U leest meer over de inhoud van de modules door op de desbetreffende knoppen te klikken, boven in het menu.

 

 

Terug naar de vorige pagina