Nieuwe pensioenregeling

u bevindt zich op de pagina: Diensten/Consultancy/voor DGA's/Nieuwe pensioenregeling

 

Nieuwe pensioenregeling

 

U wilt voor uzelf een nieuwe pensioenregeling opzetten?

Welke aspecten vindt u belangrijk bij een pensioenregeling? Moet een pensioenregeling bij uw bedrijf en uw bedrijfsdoelstellingen passen?

Wilt u vooraf weten of u financiële risico’s loopt met uw pensioenregeling? Vindt u inzicht, openheid en objectiviteit in advisering belangrijk?

 

Een passende pensioenregeling

De Synerga Pensioengroep ontwikkelt de module ‘Nieuwe pensioenregeling voor de DGA’ om samen met u te komen tot een pensioenregeling die het best aansluit bij uw doelstellingen als bestuurder. Zo bent u verzekerd van een goed advies en minimaliseert u de kans op toekomstige fouten en vervelende fiscale consequenties.

 

Besparing

Al onze activiteiten worden binnen deze module beschreven. De door ons ontwikkelde tools zorgen ervoor dat we goed, snel en gestructureerd te werk kunnen gaan en hierdoor geld voor u besparen!

 

Objectief

De leden van de Synerga Pensioengroep zijn ongebonden en onpartijdige adviesbedrijven. Het is onze doelstelling om u te voorzien van een “Excellent Advies”. Gebondenheid met een verzekeraar past daar in onze visie niet bij. Wij werken daarom op declaratiebasis en niet op basis van provisie, wel zo duidelijk.

 

Informatie

Voor het doorlopen van deze module volgt hier binnenkort meer informatie die gedownload kan worden.

Wilt u nu alvast meer informatie ontvangen of heeft u een concreet pensioenvraagstuk waarmee wij u kunnen helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

 

Terug naar de vorige pagina