Nieuwe pensioenregeling

u bevindt zich op de pagina: Diensten/Consultancy/voor Tussenpersonen/Nieuwe pensioenregeling

 

Nieuwe pensioenregeling

 

Een werkgever wil een nieuwe pensioenregeling?

Een relatie van u overweegt een nieuwe pensioenregeling voor het personeel aan te gaan bieden. Natuurlijk wilt u uw relatie van een goed advies dienen, zoals u al jarenlang op uw vakgebied doet.

Vanwege de nieuwe Wft Pensioenvergunning mag u dit misschien inmiddels niet meer doen. Of u moet stoppen met het beheren van pensioenregelingen vanaf 1-01-2014. Misschien bent u niet meer helemaal zeker of uw adviezen wel helemaal conform de nieuwe adviesmethodiek is, door de aangescherpte regels omtrent pensioenadvies.

De AFM heeft als voorbeeld de Leidraad 2e Pijler pensioenadvies gepubliceerd. Maar interpreteert u het op de juiste wijze? En weet u hoe je nu precies een CAO en een BPF onderzoek moet uitvoeren? Leden van de Synerga Pensioengroep hebben deze kennis en vaardigheden in huis.

 

Uitbesteden aan de Synerga Pensioengroep of samen doen?

Het gehele adviestraject kunt u met een gerust hart aan onze consultants overlaten. Maar natuurlijk kunt u ook redenen hebben om het adviestraject gezamenlijk aan te pakken. Graag bespreken we met u de mogelijkheden waarop uw relatie het beste bediend kan worden.

In ieder geval willen we met u samen streven naar een langdurige samenwerking.

 

Een passende pensioenregeling

Synerga Pensioengroep heeft de module ‘Nieuwe pensioenregeling voor werkgevers’ ontwikkeld om samen met u te komen tot een pensioenregeling die het best aansluit bij de doelstelling van uw relatie. Zo bent u verzekerd van een goed advies en minimaliseert u de kans op toekomstige fouten en aansprakelijkheidstellingen.

 

Besparing

Al onze activiteiten binnen deze module zijn beschreven. De door ons ontwikkelde tools zorgen ervoor dat we goed, snel en gestructureerd te werk kunnen gaan en hierdoor geld voor uw klant besparen!

 

Objectief

De leden van de Synerga Pensioengroep zijn op alle manieren ongebonden en onpartijdig adviesbedrijven. Het is onze doelstelling om uw relaties te voorzien van een “Excellent Advies”. Gebondenheid met een verzekeraar past in onze visie niet daarbij.

 

Informatie

U kunt met behulp van onderstaande knop meer informatie over deze module downloaden.

downloadbutton

 

 

 

Terug naar de vorige pagina