Nieuwe pensioenregeling

u bevindt zich op de pagina: Diensten/Consultancy/voor Werkgevers/Nieuwe pensioenregeling

Nieuwe pensioenregeling

Biedt u uw personeel een nieuwe pensioenregeling aan?

Welke aspecten vindt u belangrijk bij een pensioenregeling? Moet een pensioenregeling bij uw bedrijf en uw bedrijfsdoelstellingen passen?

Wilt u vooraf weten of u financiële risico’s loopt met uw pensioenregeling?
Vindt u inzicht, openheid en objectiviteit in advisering belangrijk?

 

Een passende pensioenregeling

De Synerga Pensioengroep heeft de module ‘Nieuwe pensioenregeling voor werkgevers’ ontwikkeld om samen met u te komen tot een pensioenregeling die het best aansluit bij de doelstelling van u als werkgever en bestuurder. Zo bent u verzekerd van een goed advies en minimaliseert u de kans op toekomstige fouten en aansprakelijkheidstellingen.

 

Besparing

Al onze activiteiten binnen deze module zijn beschreven. De door ons ontwikkelde tools zorgen ervoor dat we goed, snel en gestructureerd te werk kunnen gaan en hierdoor geld voor u besparen!

 

Objectief

De leden van de Synerga Pensioengroep zijn ongebonden en onpartijdige adviesbedrijven. Het is onze doelstelling om u te voorzien van een “Excellent Advies”. Gebondenheid met een verzekeraar past in onze visie niet daarbij. Wij werken niet met provisies die verzekeringsmaatschappijen betalen. Indien het in sommige gevallen administratief niet anders geregeld kan worden, zal de door ons ontvangen (verdiende) provisie 100% naar u doorgevoerd worden. Indien hiervan sprake is zal deze afspraak met u vastgelegd worden.

 

Informatie

U kunt met behulp van onderstaande knop meer informatie over deze module downloaden.

downloadbutton

 

 

 

Terug naar de vorige pagina