Juridisch beheer

u bevindt zich op de pagina: Diensten/Pensioenbeheer/Juridisch beheer

Juridisch beheer

Het juridisch beheer van een pensioenregeling omvat een aantal activiteiten die door een consultant van de Synerga Pensioengroep gedaan wordt. Deze activiteit zorgt ervoor dat de consultant de onderneming goed kent en weet wat de doelstellingen van de onderneming zijn. Samen met de kennis van wetgeving en de pensioenregeling kan de consultant zo tijdig de ondernemer informeren over relevante aandachtsgebieden.

In het algemeen kan gesteld worden dat deze vorm van beheer ervoor zorgt dat wetswijzigingen die van invloed op de pensioenregeling zijn, tijdig worden geïmplementeerd.

 

Ontwikkelingen binnen de onderneming of in wetgeving

Ook veranderingen binnen de onderneming worden tijdig gesignaleerd ten gevolge van het juridisch beheer. Zijn er bedrijfsovernames te verwachten, veranderen de activiteiten of de werkzaamheden binnen de onderneming? Allemaal zaken die door het juridisch beheer de aandacht krijgen die het verdient.

 

Beheer via abonnementen

Het juridisch beheer wordt bij de basis abonnementsvormen additioneel gefactureerd omdat dit geen onderdeel uitmaakt van deze abonnementen.

Bij de meer uitgebreide abonnementsvormen maakt het juridische beheer deel uit van het abonnement.

Voor meer informatie hoe de Synerga Pensioengroep het juridische beheer uitvoert kunt u contact opnemen met één van onze consultants.

 

 

Terug naar de vorige pagina