Consultancy

u bevindt zich op de pagina: Diensten/Consultancy

Consultancy

 

De Synerga Pensioengroep neemt uw pensioenzorg uit handen!

De pensioenconsultants van Synerga Pensioengroep zijn professionele dienstverleners in de complexe pensioenmaterie. Wij streven ernaar om het leven van de bestuurder, CFO, HR-manager of financieel manager makkelijker te maken. Wij regelen en regisseren voor u het gehele pensioendossier, maar daarnaast adviseren wij u ook over complexe pensioenkwesties.

Door onze gestructureerde aanpak, goede actuele pensioenkennis, relevante ervaring bij pensioenuitvoerders en ons vermogen om ingewikkelde materie helder te communiceren, zorgen wij er voor dat de werkgever weer kan ondernemen.

 

Wat betekent onze dienstverlening voor u?

De aangesloten consultants vinden heldere communicatie belangrijk. Wij informeren u liever eens teveel dan dat u een keer informatie mist. Dit geldt ook voor ons aanbod aan u.
Wij hebben er over nagedacht bij welke pensioenkwesties u advies nodig heeft.
Synerga Pensioengroep informeert u vooraf over de werkzaamheden. We hebben deze beschreven in onze modules. De door ons ontwikkelde tools zorgen ervoor dat we goed, snel en gestructureerd te werk kunnen gaan en hierdoor geld voor u besparen.

 

Werkgever, DGA, accountant, advocaat, ondernemingsraad, tussenpersoon of verzekeraar

In het menu Diensten/Consultancy/ …. klikt u op de doelgroep waartoe u behoort. U kunt daarna kiezen voor de diensten waar uw interesse naar uitgaat.

 

Contact?

Wilt u ook tijd en geld besparen op uw pensioendossier? Neem contact met één van onze leden op, wij maken het u graag gemakkelijk.

 

Terug naar de vorige pagina