Communicatie naar werknemers

u bevindt zich op de pagina: Diensten/Consultancy/voor Werkgevers/Communicatie naar werknemers

 

Communicatie naar werknemers

 

Gemiste kans

Pensioen is een waardevolle arbeidsvoorwaarde, maar ook een kostbare. De Synerga Pensioengroep vindt dan ook dat als u pensioen aanbiedt aan uw medewerkers, dat het een gemiste kans is indien er geen waardering is vanuit het personeel voor deze belangrijke arbeidsvoorwaarde.

Waardering kan de werknemer pas werkelijk krijgen als hij begrijpt wat hij heeft en hoe het in de persoonlijke situatie van hem uitwerkt. Goede communicatie is daarbij het sleutelwoord.

De Synerga Pensioengroep kan op verschillende manieren de communicatie over pensioen, of breder, over uw arbeidsvoorwaarden inrichten.

 

Plein voor Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk hebben wij ons internet portal Plein voor Arbeidsvoorwaarden voor u beschikbaar. Op deze site vindt u hier meer over op de pagina “Diensten/Pensioenbeheer”.

 

Uw eigen pensioenbrochure?

Naast deze geavanceerde tool kunnen we ook een brochure schrijven voor uw organisatie waarin uw pensioenregeling op een heldere maar complete wijze wordt uitgelegd.

 

Indien u meer informatie wenst over de meest geschikte mogelijkheid voor uw organisatie om te communiceren over uw arbeidsvoorwaarden, vraag dan eens een gesprek aan met één van onze consultants. Wij zijn u graag van dienst.

 

Terug naar de vorige pagina